
آشپزي
گوجه فرنگي 400 گرم
بادنجان سه عدد
گردوي آسيابشده يك پيمانه
كره 100 گرم
سيرداغ سه قاشق غذاخوري
زردچوبه، فلفل و نمك به ميزان لازم
تخممرغ دو عدد
سير دو حبه

آموزش درست کردن ميرزا قاسمي با گردو به همراه عکس
براي تهيه ميرزا قاسمي در اينجا بادنجان را كباب پز كرده و بعد از ساطوري كردن با يك ليوان آب و دو حبه سير ميگذاريم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه ميكنيم. بادنجان و گردو بايد به روغن بيفتد، سپس گوجهفرنگيها را نگيني كرده و با كره و سيرداغ تفت ميدهيم و با ادويهها به مواد بالا اضافه ميكنيم. بايد حرارت ملايم باشد تا كاملا گوجهفرنگيها و بادنجان له شود. تخممرغها را جداگانه نيمرو كرده و روي ميرزاقاسمي آماده شده ميگذاريم.
نكته: اين غذا اگر به همراه اشپل ماهي سرو شود، خوشمزهتر خواهد بود.
برخي به تزيين غذا اهميت زيادي مي دهند و سعي مي کنند از داده هايشان و سليقه ي خود استفاده کنند و غذا را به بهترين شکلي که مي توانند تزيين کنند و آن را يه شکل زيبا سرو نمايند.
آموزش درست کردن ميرزا قاسمي با گردو به همراه عکس
لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-222.html
:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0